HAYAI SUSHI ROTTERDAM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 3992 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hayai Sushi Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

1 okt 2022 om 11:12 Ik bestel hier wekelijks en zal blijven bestellen! Sushi kan prijzig zijn elders, maar bij Hayai krijg je voor een kleine prijsje heerlijke sushi
28 sep 2022 om 14:52 The delivery came about an hour late and with now change even though i said that i need change The soy sauce was very salty Rather than that the food was good for the money
26 sep 2022 om 15:55 De medewerker Ali was een aardige man aan de telefoon
26 sep 2022 om 15:26 NOOIT HIER BESTELLEN!! Ik heb 12.00 een bestelling geplaatst inmiddels is het 15.26 en ik heb nogsteeds niks. Al 6x gebeld en een vrouw geeft aan geen nederlands te spreken NOOIT MEER HIERZO!
26 sep 2022 om 12:19 gebeld omdat ik iets was vergeteb bij te zetten. ( geholpen door ali )
24 sep 2022 om 19:49 Lekker eten en goede service!
18 sep 2022 om 21:45 Erg klantvriendelijk! Bedankt Ali :)
16 sep 2022 om 21:06 Het eten was lekker en warm. Service was ook top. Eten was snel aangekomen door vriendelijke bezorger Yassine.
12 sep 2022 om 23:08 Sushi was overheerlijk!! En snelle bezorging. Ik zal volgende keer zeker weer hier bestellen!
12 sep 2022 om 0:29 It took almost 2 hours to deliver the food
11 sep 2022 om 21:49 Helaas erg laat geleverd! Smaak was vlak.
3 sep 2022 om 20:39 Lekkere en verse sushi. Service was top