HAYAI SUSHI ROTTERDAM CENTRUM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 4617 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hayai Sushi Rotterdam Centrum. Meer weten? Ontdek meer

2 mrt 2024 om 16:59 Sushi was erg lekker en snel bezorgd door MT. Hoog in kwaliteit en service, dankjewel !:)
29 feb 2024 om 7:54 Mohammed auto’s leverde netjes en snel af
25 feb 2024 om 20:48 Was wel goeie vooral die bowl met zalm alleen verkeerde frisdrank gekregen maar voor de rest bomboclatt sikterlaa skuuskuu goeie shit
25 feb 2024 om 19:49 Eten bij de eerste beoordeling was goed, alleen na levering duurt ruim ander half uur. Onacceptabel als er zelf een fout gemaakt wordt en dan nog zo lang doen over een na levering
24 feb 2024 om 17:53 De bezorger ging me zomaar schreeuwen en uitschelden ??? Raarste ervaring ooit
23 feb 2024 om 23:35 the delivery guy cursed me for unknown reasons, I literally opened the door and said just "thank you" and got back insults. The food was ok, but the gyoza were really bad.
23 feb 2024 om 21:59 Helaas de verkeerde sushi bezorgd gekregen. Zalm besteld, krab ontvangen. Alsnog opgegeten maar vrij klef en heel veel rijst per sushi. Dus de sushi viel deze keer helaas wat tegen, de bezorging was (als altijd) wel echt super snel.
23 feb 2024 om 21:46 Erge lekkere sushi en snel gebracht
23 feb 2024 om 14:50 Horrible delivery, courier called and told me he would be on my location in 15 minutes, I waited as asked. After he proceeded to call and say he had been waiting outside for a long time, being extremely rude, and even offensive. Order was incomplete.
23 feb 2024 om 8:47 Jay was echt ontzettend snel en behulpzaam!
22 feb 2024 om 21:13 Eten was lekker en de bezorger Jay was een goeie gozer.
18 feb 2024 om 22:37 Nice delivery guy. Super fast and kind. Tumbs up for Jay. Sushi was good.