HAYAI SUSHI ROTTERDAM

HAYAI SUSHI ROTTERDAM Heerlijke sushi!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1657 beoordelingen
3 jun 2020 om 22:02 Het was heerlijk!
2 jun 2020 om 20:38 Het eten zag er onverzorgd uit en was niet smaakvol of juist veel te zoet. Ook was er een bezorger die niet 1 minuutje kon wachten en passief aggresief op mij reageerde zodra ik heg eten aannam.
1 jun 2020 om 23:41 eerste en laatste keer
1 jun 2020 om 20:52 nooit meer
1 jun 2020 om 16:58 This food gave me diarrhoea for hours. I am not happy. If i could give negative stars i would
1 jun 2020 om 14:27 Goeie service en heerlijke sushi mij zie je zeker terugkomen!!! ;)
1 jun 2020 om 11:02 Het is niet heel bijzonder. Sushi valt uitelkaar en de pokebowl is vrij saai.
1 jun 2020 om 9:16 Goede sushi en de extra rol is echt een mega pluspunt! Vaste adres hier in Rotterdam.
1 jun 2020 om 1:09 0p tijd en weer lekker! Vooral de zalm!
1 jun 2020 om 0:32 Was oke maar niet echt het geld waard
31 mei 2020 om 21:04 Lang gewacht op mijn eten en het was niet lekker. De sushi proefde niet vers en de rijst in zowel de sushi als poke bowl was té aan elkaar geplakt. Er zaten maar 4 stukjes kip op de poke bowl, en die waren kurk droog. Jammer, eerste en laatste keer!
31 mei 2020 om 20:14 Eten was prima, alleen erg door elkaar geschud tijdens bezorgen. Het duurde meer dan 1,5 uur voordat mn eten er was.