HAYAI SUSHI ROTTERDAM

HAYAI SUSHI ROTTERDAM Heerlijke sushi!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 3648 beoordelingen
17 jan 2022 om 23:26 Heerlijke sushi!
14 jan 2022 om 17:58 Goed eten voor een mooie prijs
11 jan 2022 om 21:23 Bijna 2uur gewacht en slechte communicatie. Sushi was wel lekker.
10 jan 2022 om 11:56 Uitstekend!!!!!
9 jan 2022 om 19:06 Hele lekkere sushi, bezorger was ook erg aardig. Fijne ervaring zeker nog een keer bestellen!!
9 jan 2022 om 13:56 -
8 jan 2022 om 21:18 I set the delivery time to 19:15 and it still came 20 minutes earlier. They were lucky I was home on time. The sushi itself was bad. Very soggy and chewy nori and no flavor on the rice.
7 jan 2022 om 20:53 Service was belachelijk, duurde 1,5uur en was echt niet te eten.
5 jan 2022 om 20:53 De extra rol is aangenaam, maar de sushi vond ik niet vers. Van tevoren klaargemaakt en in de koelkast bewaard. Pokebowl was goed gevuld!
5 jan 2022 om 8:59 Smakeloos en hele rare nasmaak. Ben er goed misselijk van geweest.
4 jan 2022 om 20:08 Heel klantvriendelijk! Er miste 2 tonijn crispie en meneer Bilal was zo aardig om een nieuwe box op te sturen! Geweldig dat het op deze manier is opgelost! En onze complimenten voor de sushi heerlijk!
3 jan 2022 om 23:18 snelle bezorging, eten wat s m a k e l o o s !!!!!!!! oude rijst neef niet je geld waard